Rangos IT versenyen diadalmaskodott a Heimdal

Nagy sikerrel szerepelt a Heimdal az IT szakma egyik nagy hagyományokkal bíró versenyén, a Network Computing Awards 2021-es kiírásában. A vállalat Threat Prevention megoldása az év felhőalapú biztonsági megoldása kategóriában (Cloud-Delivered Security Solution of the Year) a legjobbnak bizonyult, míg az év terméke (Product of the Year) szegmensben a második helyezést húzta be. Az elismerések azért is számítanak kiemelkedőnek, mert a kiírásban minden évben a kiberbiztonsági piac legrangosabb vállalatai és termékeik versenyeznek.

A Heimdal öt kategóriában kapott jelölést

A Heimdal öt kategóriában kapott jelölést idén, így Threat Prevention megoldása a fentieken túl az év távmunka terméke (Remote Working Product of the Year) kategóriában is megmérethette magát. A vállalat Privileged Access Management megoldása az év új szoftverterméke sorban (New Software Product of the Year) szintén nevezést kapott, de a Heimdal is elindult az év vállalata (Company of the Year) mezőnyében.

A Heimdal a Network Computing Awards soron következő kiírásában is elindult, amelyen már összesen 13 kategóriában méri össze erejét a versenytársakkal.


Rangos IT versenyen diadalmaskodott a Heimdal
Maxvalor Hungary Kft. 2021. november 5.
Share this post
Címkék
Archiválás
Hanyagság okozza a céges hálózatokat ért betörések több mint felét