Next-Gen Antivirus & MDM - Feloldási állapot

Amikor megnyitja a Dashboardon a Next-Gen Antivirus & MDM szekciót, ellenőrizheti a víruskereső által észlelt rosszindulatú fájlok feloldási állapotát.

    - None

Ez az üzenet azt jelenti, hogy a csoportházirendből a fertőzött vagy gyanús fájlok alapértelmezett művelete Karanténról (Quarantine) Elutasításra (Deny) vagy Engedélyezésre (Allow) módosult.
Felhívjuk figyelmét, hogy az Elutasítás (Deny) lehetőség csak akkor érhető el, ha az Enable Real-Time Protection  engedélyezve van a csoportházirendben!


  • QuarantinePending 
  • DeleteQuarantinePending 
  • ExcludeQuarantinePending 
  • RemoveQuarantinePending 
  • ExcludePending 
  • RemoveExclusionPending 
  • DeletePending 

Ezek a függőben lévő állapotok azt jelentik, hogy a Dashboard-ról módosult a fájl, és hogy a művelet folyamatban van, miközben a kiszolgálóink kommunikálnak az Agent-tel, majd visszajelzik az információkat. 

Quarantined 
Ez azt jelzi, hogy az észlelt fájl karanténba került.

Deleted
Ez az állapot akkor jelenik meg, ha a fájlt eltávolították a számítógépről.

Excluded
Az állapot azt jelenti, hogy a fájl ki lett zárva, és a felhasználó korlátozás nélkül hozzáférhet.

FNOTEXIST 
Ez a feloldási üzenet azt jelenti, hogy Thor észlelte a fájlt, de az el lett távolítva erről az elérési útvonalról. Már eltávolították a meghajtót vagy a fájlt arról a helyről.

ErrorDelete
ErrorQuarantine
ErrorExcludeQuarantine
ErrorRemoveQuarantine 

Amikor a HEIMDAL-Agent használatban lévő fájlt észlel, megvárja amíg újraindítást hajtanak végre a feladat futtatásához, és ha nem sikerül, akkor a fenti hibaüzenetek egyike jelenik meg.

Ellenőrizze, hogy a fájl ott van-e, egy másik alkalmazás használja-e, és hogy milyen engedélyek vagy korlátozások vonatkoznak rá, amelyek megakadályozzák a Heimdalt™ a feladat végrehajtásában.

 További kérdés esetén keressen minket a [email protected] címen.

Milyen fájlokat adhatok hozzá a víruskereső kizárási listámhoz?