Incompatibilities Detected

Észlelt inkompatibilitások

A Next-Gen Antivirus egy teljes víruskereső megoldás, így nem ajánlott egy másik víruskereső termék telepítése. Azt tanácsoljuk, hogy csak a HEIMDAL Agent-et használja, amely rendelkezik vírusvédelemmel a számítógépe számára.Abban az esetben, ha a termék az Incompatibilities Detected hibaüzenetet jeleníti meg, és a szkennelési gombok szürkén jelennek meg, ez azt jelenti, hogy egy másik víruskereső program van telepítve a számítógépre, vagy a korábban eltávolított víruskereső termék nem távolította el az összes kulcsát a Windows rendszerleíró adatbázisából. Ez konfliktust okoz a HEIMDAL Agent-el.


A probléma megoldásához kérjük, távolítsa el az összes többi víruskereső szoftvert a számítógépről, majd indítsa újra, hogy a módosítások érvénybe léphessenek! Így teljes mértékben kihasználhatja termékünk funkcióit.

Ha ez továbbra sem működik, futtassa a csatolt szkriptet rendszergazdaként. A szkript visszaállítja a WMI-t, és újraindítja a számítógépet, hogy engedélyezze a következő generációs víruskereső regisztrációját.

Heimdal_Clean_WMI_script.bat7
Macintosh gépek duplikálódása