Hogyan aktiválhatom a licenckulcsomat?

HEIMDAL™ Agent

Amikor Thor HOME-ra frissít, kap egy licenckulcsot, amellyel aktiválhatja a terméket. A licenckulcs elég hosszú és meglehetősen nehéz manuálisan beírni. Egyszerűbb és gyorsabb másolni, majd beilleszteni a megfelelő mezőbe.

Ezt a következőképpen kell csinálni:

A Thor HOME megvásárlása után e -mailben megkapja a licenckulcsot. Tartsa lenyomva a bal egérgombot, miközben a kurzort a licenckulcs fölött a végéighúzza, kiemelve azt! Majd kattintson a jobb gombbal a kijelölt licenc kulcsra, és válassza a Copy lehetőséget! Most már beillesztheti a licenckulcsot közvetlenül a telepítés során, vagy ha a Thor már telepítve van, akkor a Thor “Settings” lehetőségnél. Az alábbiakban mindkét módszer működését bemutatjuk.

A licenckulcs beillesztése a telepítés során

A Thor telepítése során a következő képernyő jelenik meg. Válassza az “I want to activate Thor HOME / ENTERPRISE” lehetőséget! Ezután kattintson a jobb gombbal az üres mezőre, és válassza a “Paste” lehetőséget!


Ezután kattintson az Aktiválás gombra!

Licenckulcs beillesztése a Beállítások résznél

Ha már telepítette a Thor FREE vagy TRIAL programot, frissíthet a HOME-ra az alábbiak szerint: Kattintson duplán a Thor tálca ikonra a Thor megnyitásához!


Kattintson a jobb felső sarokban található fogaskerék ikonra a Settings megnyitásához!


Kattintson a General Settings fülre!


Kattintson a jobb gombbal az “Insert license key” szöveg alatti üres mezőre, és válassza a “Paste” lehetőséget! Ezután kattintson az Activate gombra! Ha a fenti lépéseket helyesen követte, a Thor HOME licenc azonnal aktiválódik. Ha észreveszi, hogy az Activate gombra kattintva semmi sem történik, akkor valószínűleg a licenckulcs mezőjébe egy plusz szóköz/space került (általában a licenckulcs elején vagy közvetlenül utána). Ellenőrizze és törölje a plusz szóközt és a kulcs működni fog!

További kérdés esetén keressen minket a [email protected] email címen!

A HEIMDAL Agent eltávolítása (Windows)
HEIMDAL™ Agent