A HEIMDAL Dashboard fiók aktiválása

HEIMDAL™ Agent

A HEIMDAL Dashboard fiók aktiválásához kattintson a hivatkozásra a kapott Fiókmegerősítő e-mailből. 

Adja meg az aktuális jelszót (az emailből) és az új jelszót. Lásd az alábbi 
jelszókövetelményeket: 

  • legalább 12 karakterből kell állnia; 

  • legalább három (3) karakter típust kell tartalmaznia a következőkből: nagybetűk, kisbetűk, számok, különleges karakterek; 

  • az új jelszó nem lehet ugyanaz, mint az aktuális jelszó. 

  • Nyissa meg a Google Hitelesítő/Google Authenticator alkalmazást/bővítményt a QR-kód beolvasásához vagy a titkos kulcs manuális beviteléhez. A Google Authenticator alkalmazás/bővítmény által generált kód segítségével jelentkezzen be a HEIMDAL SECURITY irányítópultra 

 FONTOS: 
A Fiók megerősítése hivatkozás az első kattintással lejár. Ha nem erősíti meg fiókját, megkapja ezt a hibaüzenetet, és újra kell küldetni a fiókmegerősítő e-mailt. 

 

 Keresse fel a https://dashboard.heimdalsecurity.com/ weboldalt, ahonnan megkezdheti a szoftver letöltését! A Guide (útmutató) menüpont alatt, a download and install (letöltés és telepítés) fül kiválasztása után, válassza ki az Ön gépéhez megfelelő letöltő programot! 

 Heimdal™ …......... version 

Heimdal™ MAC ....... version 

A letöltés előtt, kérjük, fogadja el a licencszerződést! (Ehhez le kell görgetni a szöveges részt az aljáig, hogy a rendszer tovább engedje.) Választhatja a Heimdal ™ Agent „silent”, felhasználói beavatkozás nélküli telepítését is a következő beállítási kapcsolók követésével: 

msiexec /qn /i Heimdal.msi heimdalkey=[YOUR_HEIMDAL_KEY] 

A fenti parancs használatakor ügyeljen az .msi file helyes elérési útjára, valamint az Ön licenckulcsának bemásolására a [YOUR_HEIMDAL_KEY] helyére 

 

 A letöltött .msi fájl megnyitása után, kérjük, újra fogadja el a szerződést (miután legörgette az alsó sorig), majd válassza ki a nyelvet! (Egyelőre nincs a magyar nyelv kiválasztására lehetőség.) 

  

A fenti beállítások után megjelenik az aktiválási lehetőség. Kérjük, válassza ki a Thor HOME/ENTERPRISE lehetőséget, majd illessze be a licenckulcsát! 

 

A rendszernek szüksége lesz egy aktiváló kulcsra, amit a Guide (útmutató) menüpont alatt  a Your HS Activation key (HS aktiválási kulcsod) fülön belül megtalál. Ezt beillesztve befejeződik az aktiválás és a telepítés. 

 

 

 

FONTOS! Mielőtt más gépekre feltelepítené az Agent-et, előtte javasoljuk a GP beállítások elvégzését! 

További kérdés esetén keressen minket a [email protected] email címen!


Hogyan aktiválhatom a licenckulcsomat?
HEIMDAL™ Agent